Cliënten

EvitaA is er voor iedereen met een hulpvraag op een van de levensdomeinen.

Vind je het lastig om bijvoorbeeld; structuur in je leven te krijgen, je administratie te ordenen, lastige gesprekken alleen aan te gaan, je emoties op de juiste wijze te controleren, om te gaan met je agressie, goed voor jezelf te zorgen, een goede woonruimte te vinden, of je netwerk te vergroten?

Dan kan EvitaA jou hierin ondersteunen en je helpen het juiste pad te bewandelen.

We werken met je samen om jouw doelen te bereiken en je leven wat te vergemakkelijken.

De begeleiders van EvitaA zijn er onvoorwaardelijk voor jou. We draaien er niet om heen, dat kan soms confronterend zijn, maar we zijn ervan overtuigd dat open en eerlijk tegen je zijn erg belangrijk is in de ontwikkeling van jouw toekomst. We zijn begripvol en geduldig, respect tussen jou en de begeleider is erg belangrijk.

Bij EvitaA doen we wat zeggen en zeggen we wat we doen. Zo weet jij precies wat er gebeurd en kun je altijd een beroep doen op onze begeleiding.

We zoeken samen met jou naar creatieve oplossingen en maken tijd voor je om ook te leren genieten van de mooie dingen in het leven. Die mooie dingen zijn tenslotte dichterbij dan je denkt!

Wanneer je goed in je vel zit, zal je zien dat sommige dingen niet zo ernstig zijn als ze lijken en ben je beter in staat om je problemen op te lossen. Bij EvitaA vinden we het dan ook erg belangrijk om bij ieder individueel te kijken naar behoeften van welbevinden. Een glimlach brengt immers meer.

EvitaA is er voor jou wanneer jij ons nodig hebt!

Evitaa