EVITAA

Evitaa is opgericht vanuit de behoefte om als zorgverlener autonoom en bewust vanuit eigen normen en waarden te werken. De behoefte om zeer persoonlijk te werken staat bij ons centraal, dit sluit aan bij de visie dat iedere burger meetelt.

Ons team houdt zich dagelijks bezig met de zorg voor onze cliënten, de cliënt centraal te stellen en alle uitdagingen die daarbij horen. Daarnaast denken we na over hoe we kunnen ontwikkelen en de zorg toekomstbestendig kunnen maken.

De medewerkers beschikken over een uniek “DNA” en zijn de drijvende motor om de verschillende wijze van begeleiding en ondersteuning iedere dag weer vorm te geven, om zo samen met de cliënt te werken aan zijn of haar doelen.

Ontwikkeling voor cliënten is minstens even belangrijk als de ontwikkeling van medewerkers, dus houden zij hun SKJ-registratie bij, doen ze cursussen en trainingen om ook uit zichzelf het hoogst haalbare te halen.

Bij Evitaa kan cliënt en medewerker zichzelf zijn en zichzelf (blijven) ontwikkelen.

Medewerkers

Andrea

Verbondenheid, samen werken met jou en jouw netwerk om te participeren in deze maatschappij.
Door positief in het leven te staan en te beginnen met de kleine dingen om me heen te zien, hoop ik daar een ieder om me heen mee te besmetten om in gezamenlijkheid het positieve vast te pakken en daarmee de uitdagingen in het leven tegemoet te treden.

Angelica

Mijn begeleidingswijze is inlevend en motiverend. Door de kracht van positiviteit wil ik jou laten zien dat je in jezelf kan geloven.

Samen jouw doelen te  behalen en jou te brengen in het leven waar je wilt zijn.

Pleun

Met een goede vertrouwensband, een luisterend oor en de juiste humor werk ik samen met de cliënt aan zijn/haar toekomst.

Gertrude

Belangrijkste is misschien wel zelfinzicht. Dat je inziet wat ver is, ook dichtbij te vinden is. Een streven en een prioriteit die ik graag een ander meegeef.

Aline

Iedereen heeft op enig moment in het leven hulp nodig. Ik vind dat alle mensen, in welke hoedanigheid dan ook, die hulp zouden moeten kunnen krijgen zonder dat ze eerst op wachtlijsten komen te staan of een torenhoge stapel aan papierwerk moeten invullen.

Elly

Voor mij is het belangrijk dat iedereen zich welkom voelt.  Door me open en betrokken op te stellen,  kom ik meestal in een fijn contact met mensen. Mijn (professionele) hart biedt ruimte voor iedereen die er een plekje wil.

Janie

Wanneer ik mensen een klein stapje vooruit kan helpen in het leven, geeft mij dat een goed gevoel.

Neem direct contact met ons op