Zorgproducten en diensten

Evitaa biedt de volgende zorgproducten en diensten aan:
-Ambulante begeleiding
-Ondersteuning jeugd en volwassenen
-Gezinsondersteuning
-Opvoedondersteuning
-Omgangsbegeleiding
-Beschermd Thuis
-Ontwikkeling Zelfstandigheid
-Structuur en sociaal netwerk
-Mediation
-Schip aanpak

Gecontracteerde gemeentes
Evitaa is gecontracteerd met regio’s/gemeentes voor deze zorgproducten en diensten:
Zorgproducten Regio Centraal Gelderland (o.a. Arnhem)
Zorgproducten Regio Bommelerwaard

De werkwijze om je aan te melden werkt per gemeente verschillend. Informeer bij je gemeente wat voor jou van toepassing is of controleer de website van jouw gemeente wat de regels zijn. Kom je hier zelf niet uit dan helpt Evitaa je uiteraard graag op weg!

Niet gecontracteerde gemeentes
Woon je niet in Regio Centraal Gelderland of Regio Bommelerwaard dan kunnen we ook zorg leveren op basis van een PGB (Persoonsgebonden Budget). Met PGB koop je zelf jouw zorg in. Er zijn immers bijzondere situaties waardoor maatwerk of een bepaalde aanpak, ervaring of expertise nodig is. Ook staat Evitaa open voor een maatwerkovereenkomst met gemeentes.

Gecontracteerde Zorgkantoren
Evitaa biedt ook zorg in het kader van de wet langdurige zorg. Met het zorgkantoor Menzis (regio Arnhem) hebben wij een samenwerkingsverband. Evitaa is gecontracteerd voor individuele (specialistische) begeleiding thuis en persoonlijke verzorging. Enkel als MPT (Modulair Pakket Thuis).

Niet gecontracteerde zorgkantoor, dan kunnen we ook zorg leveren op basis van een PGB.
Woon je buiten deze regio dan kunnen we zorg leveren op basis van een pgb. Belangrijk hierbij is dat er reeds een indicatie voor zorg vanuit de Wlz ligt. Met het zorgkantoor wordt besproken of een pgb geschikt is voor jou (bewust keuzegesprek), waarna je een budgetplan schrijft en een zorgovereenkomst met je zorgverlener(s) afsluit. Tevens zal er een zorgbeschrijving, dus een omschrijving van de zorg die je nodig hebt en gaat afnemen bij ons, opgesteld moeten worden. Uiteraard kan Evitaa je hierbij helpen.

Op de website van Rijksoverheid vind je een goede uitleg over Zorg in Natura (ZIN) en PGB (Persoonsgebonden Budget)

Evitaa biedt op dit moment begeleiding middels Zorg in Natura, maatwerkvoorzieningen of PGB in de volgende gemeenten:
✔ Regio Centraal Gelderland: Arnhem, Doesburg, Duiven, Lingewaard, Overbetuwe, Renkum, Rheden, Rozendaal, Wageningen, Westervoort en Zevenaar
✔ Regio Bommelerwaard: Zaltbommel: Aalst, Bern, Brakel, Bruchem, Delwijnen, Gameren, Kerkwijk, Nederhemert (Noord en Zuid), Nieuwaal, Poederoijen, Zuilichem, Maasdriel, Alem, Ammerzoden, Hedel, Heerewaarden, Hoenzadriel, Hurwenen, Kerkdriel, Rossum, Velddriel, Well en Wellseind
✔ Regio Rivierenland: Buren, Culemborg, Neder-Betuwe, Tiel, West Betuwe en West Maas en Waal
✔ Regio Eindhoven
✔ Regio Noord-Oost Brabant: ’s Hertogen Bosch
✔ Regio Nijmegen
✔ Regio Foodvalley: Ede en Veenendaal